M
E
N
U
Pesäpalloliiton koulutus- ja valmennustietokeskus - Ajankohtaista

Kaikki uutisotsikot

Haku Kuortaneen urheilulukioon

Kuortaneen urheilulukio tarjoaa Sinulle mahdollisuuden yhdistää pesäpallovalmentautuminen ja lukio-opiskelu parhaalla mahdollisella tavalla. Käytä mahdollisuus hyväksesi! 

AJANKÄYTTÖ

Lukiorakennus, harjoittelupaikat ja asunnot ovat lähellä toisiaan (n. 500 m).

Eri paikkojen läheisyys säästää siirtymisiin kuluvaa aikaa ja helpottaa omalta osaltaan urheilevan opiskelijan kokonaisrasitusta. Voit käyttää päivän kaikki tunnit tehokkaasti opiskeluun, harjoitteluun, palautumiseen, lepoon ja kavereiden kanssa yhdessäoloon.

PESÄPALLOVALMENNUS

Valmennuksesta vastaa Sami-Petteri Kivimäki, joka toimii pesäpalloliiton linjauksen mukaan.

Lukiolaisten viikoittaisten valmennustuntien määrä on 8, ja ne ovat vaihtelevasti päivittäin klo 8-16. Opiskelija voi saada lukion kurssimääräänsä (min. 75) opiskeluaikanaan kaikkiaan 20 urheiluvalmennuksen kurssia (8+8+4). Urheilulukiolaisille on tarjolla myös yksi valmennusopin kurssi ja yksi psyykkisen valmennuksen kurssi. Huomionarvoista on myös valmennuksellinen yhteistyö muiden lajiryhmien valmentajien ja urheilijoiden kesken (esim. yleisurheilu ja telinevoimistelu).

LUKIO-OPISKELU

Yleisopinnoissa lukio tarjoaa lähiopetuksena kaikki valtakunnallisesti pakolliset ja syventävät kurssit. Lyhyistä vieraista kielistä tarjotaan saksaa ja venäjää.

Yleisaineiden opettajien ja valmentajien jatkuva yhteistyö takaa monipuolisen opiskelun etenemisen seurannan ja yhteisen kasvatustyön.

ASUMINEN

Opiskelijoille tarjotaan mahdollisuus asua edullisissa Koy Kuortaneen Koulumajan asunnoissa, jotka sijaitsevat urheiluopiston alueella ja läheisyydessä Kortesmäen asuinalueella.

Lukiolaisen on kustannettava itse muut opiskelukulut: kirjat, opiskeluvälineet ym.

Lukio tarjoaa päivittäin lounaan. Muun ruokailun opiskelija kustantaa itse.

KUORTANEEN VALMENNUSKESKUS

Kuortaneen urheilulukio sijaitsee Kuortaneen Urheiluopiston välittömässä läheisyydessä. Alue muodostaa tiiviin urheilu- ja opiskelucampuksen. Kuortaneen valtakunnallinen huippu-urheilun valmennuskeskus tarjoaa huipputason olosuhteet ja osaamisen useisiin urheilulajeihin. Valmennuskeskuksen valmentajat ja asiantuntijat osallistuvat urheilulukion valmennukseen ja sen kehittämiseen. Valmennuskeskuksessa ja sen ympäristössä harjoittelee useita kansainvälisen tason huippu-urheilijoita eri lajeista. Kuortaneen valmennuskeskus koordinoi Etelä-Pohjanmaan urheiluakatemiaa ja toimii kiinteässä yhteistyössä uudistetun olympiakomitean huippu-urheiluyksikön kanssa urheilijan polun kaikkien vaiheiden vahvistamiseksi.

Lisätietoa Kuortaneen urheilulukiosta löytyy osoitteesta: http://lukio.kuortane.fi/

TIEDUSTELUT

Hannu Lemmetyinen        Teemu Rauhala                                      Sami-Petteri Kivimäki     

040-5103655                       044-0628469                                            044-3552464

lukion rehtori valmennuksen koordinaattori                   valmentaja

Kirjoittaja: Mikko Huotari/perjantai 30. tammikuuta 2015/Kategoriat: Ajankohtaista

Arvostele tämä artikkeli:
Ei arvosteluja

Katselukerrat (2748)/Kommentit (0)

Tagit:

105 Pesäpallo-onnistumista

105 pesäpallo-onnistumista –materiaali antaa pesiskouluohjaajille ja opettajille työkalupakin rakentaa harjoitusten tavoitteisiin parhaiten soveltuvia harjoitteita, pelejä ja leikkejä.

Suomen Pesäpalloliitto PPL Ry

Superpesis